Onlinemarknadsförare

Jag är utbildad Onlinemarknadsförare vid Medieinstitutet. Jag började studerade onlinemarknadsförare efter att ha fått ett flertal förfrågningar av mina dåvarande kunder, marknaden skrek efter hjälp. Det ett föränderligt område som utvecklas ständigt och som dessutom är mätbart. Vem gillar inte färska siffror eller direkt feedback från sina kunder? Att vara onlinemarknadsförare är väldigt spännande, uppdragen är varierande och ger olika resultat. Som onlinemarknadsförare lägger jag strategier, analyserar och mäter all närvaro.
Onlinemarknadsförare eller internetmarknadsförare är ett spännande ord, det täcker vad vi gör idag på online. Idag är det inte bara företag som marknadsför sig utan även personer, produkter och tjänster.

Jag har en bakgrund som egen företagare och omvärldsanalytiker, med dessa element i ryggsäcken har jag en större förståelse och perspektiv för mitt område. Jag älskar entreprenörskap och är en driven person.

 

Utradag av kurser jag läst:

Marknadsföring
Sökmotorsopterming
Webbanalys – Google Analytics
SEM – Google Adwords
Digitala Affärer
ProjektledningAffärsmannaskap 

Behöver du hjälp av en onlinemarknadsförare? Jag hjälper dig se över era behov, vad vi kan utveckla och hur vi når resultat. 

 

Kommentera